Το ιστολόγιο της Ενώσεως Ανδρίων στο οποίο αναρτώνται νέα, ανακοινώσεις και οτιδήποτε συμβαίνει σχετικά με την Ένωση.

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

Δελτίο Τύπου Ενώσεως Ανδρίων - Οκτώβριος 2011

 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  •  Πραγματοποιήθηκαν οι επισκευές (μερεμέτια και βάψιμο) 3 χώρων της στέγης μετά την διαρροή του 2 ου ορόφου διαμερίσματος.

  • Με απόφαση του Δ.Σ. απεστάλη επιστολή στην Αστυνομική Διοίκηση Κυκλάδων με αίτημα την ενίσχυση της Αστυνομικής Δυνάμεως της Άνδρου, μετά τις μεγάλες διαρρήξεις και κλοπές που έγιναν σε καταστήματα και Γραφεία στην Χώρα της Άνδρου και χωρίς ακόμη να έχουν συλληφθεί οι δράστες.

  • Με απόφαση του Δ.Σ. απεστάλη επιστολή στο Υπουργείο Οικονομικών με αίτημα την μη μεταφορά της ΔΟΥ/Άνδρου στην Σύρο, λόγω των ανεπαρκών ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών μεταξύ Άνδρου και Σύρου κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες και της αυξημένης δαπάνης μεταβάσεως και παραμονής στην ΔΟΥ/ Σύρου των υποχρέων και μάλιστα εκείνων της τρίτης ηλικίας.

  • Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη 2ήμερη εκδρομή της Ε.Α. στον Μυστρά και στην Μονεμβασιά της 15 -16 Οκτωβρίου, με επίσκεψη στο Μουσείο της Ελιάς παραμονή στην Σπάρτη με τις πεντακάθαρες πλατείες και την επίσκεψη σε μερικές από τις αμέτρητες εκκλησίες της Μονεμβασιάς. Τους εκδρομείς συνόδεψαν η Γραμματέας κ. Μαρία Βουλγαρη – Δεδελετάκη, η ΄Εφορος κ. Ασημίνα Πέππα, η Σύμβουλος κ. Ευαγγελία Καλλιβρούση και κυρίες της Επιτροπής Κοινωνικών Εκδηλώσεων.

  • Στις 25 Οκτωβρίου στον Άγιο Πέτρο, το «ΙΔΡΥΜΑ ΦΥΤΕΨΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» που εδρεύει στις Η.Π.Α., και ο Δήμος ΑΝΔΡΟΥ πραγματοποίησαν δενδροφύτευση με την συμμετοχή μαθητών του Λυκείου Γαυρίου. Το ΙΔΡΥΜΑ εκπροσώπησε η συμαπατριώτισά μας κ. ΚΟΚΟΛΗ Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανών Εκπαιδευτικών και Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Σ.Α.Ε. Η.Π.Α.. Το Δ.Σ. της Ενώσεως Ανδρίων εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτριος Πολέμης και η Σύμβουλος, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και αποδήμων Ανδρίων κ. Μαργαρίτα Βαρθολομαίου.