Το ιστολόγιο της Ενώσεως Ανδρίων στο οποίο αναρτώνται νέα, ανακοινώσεις και οτιδήποτε συμβαίνει σχετικά με την Ένωση.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Πάμε θέατρο!


Η Ένωση Ανδρίων προσκαλεί μέλη και φίλους την Κυριακή 10 Απριλίου, ώρα 20.00, στο θέατρο "ΚΑΠΠΑ",  (Κυψέλης 2, Κυψέλη), στην παράσταση που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί  ο Σπύρος Παπαδόπουλος μαζί με την Δάφνη Λαμπρόγιαννη, με τίτλο “Sexy Laundry”. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 20 ευρώ.

Το “Sexy Laundry” είναι μια ξεκαρδιστική, όσο και συγκινητική κωμωδία, που έχουν παρακολουθήσει ήδη εκατομμύρια θεατές σε πάνω από 20 χώρες ανά τον κόσμο, ενώ έχει αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια από κοινό και κριτικούς.

Υπάρχουν μαγικές συνταγές για να κρατηθεί ζωντανός ένας γάμος; Πόσο βασικό ρόλο διαδραματίζουν ο έρωτας και η ερωτική επιθυμία σ’ ένα ζευγάρι παντρεμένο πολλά χρόνια; Η συγγραφέας Μισέλ Ριμλ ψάχνει τις απαντήσεις σε θέματα που απασχολούν εκατομμύρια ζευγάρια και επιχειρεί να τις δώσει μέσα από το έργο της "Sexy Laundry". Για να το πετύχει, αναμειγνύει την κωμωδία με την ψυχανάλυση, το χιούμορ με το ρεαλισμό και, χρησιμοποιώντας ίσες αναλογίες, κλείνει το μάτι και ενίοτε διακωμωδεί με οίστρο πρόσωπα και καταστάσεις, δίχως όμως να ενδίδει στην ευκολία της φάρσας.  

Υπενθυμίζουμε ότι  για την είσοδο στο θέατρο, σχετικά με την αποφυγή της πανδημίας,  θα ισχύσουν τα μέτρα που  έχει θεσπίσει η πολιτεία. 

Λόγω του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων παρακαλούμε επικοινωνήστε έγκαιρα με την κυρία Ιωάννα Κατσαρού (6972617181).

Σας περιμένουμε!