Το ιστολόγιο της Ενώσεως Ανδρίων στο οποίο αναρτώνται νέα, ανακοινώσεις και οτιδήποτε συμβαίνει σχετικά με την Ένωση.

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Δεύτερη ξενάγηση στο νέο Μουσείο Γουλανδρή


Η Ένωσις Ανδρίων, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, μετά την πολύ πετυχημένη πρώτη τον περασμένο Οκτώβριο, διοργανώνει την δεύτερη ξενάγηση στο νέο Μουσείο του Ιδρύματος. Αυτή τη φορά μάλιστα σε μη εργάσιμη μέρα και ώρα για να μπορέσουν να είναι μαζί μας ακόμη περισσότερα μέλη και φίλοι της Ε.Α.

Το νέο μουσείο αποτελεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου για το Ίδρυμα, σκοπός του οποίου είναι, παράλληλα με το μουσείο της Άνδρου, να αναδείξει τη νέα αυτή εστία σε φορέα ανάπτυξης πρωτοποριακών πολιτιστικών δράσεων, αξιοποιώντας σύγχρονες μουσειακές εφαρμογές στον χώρο της νεότερης και σύγχρονης ελληνικής και διεθνούς τέχνης.
Η μόνιμη συλλογή περιλαμβάνει έργα των Cézanne, van Gogh, Gauguin, Monet, Degas, Rodin, Toulouse-Lautrec, Bonnard, Picasso, Braque, Léger, Miró, Giacometti, Balthus κ.ά.

Η επίσκεψη είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 15:00 το μεσημέρι (ώρα προσέλευσης στην κεντρική είσοδο στις 14:30). Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων παρακαλούμε επικοινωνήσετε έγκαιρα με την κα Μαρία Δεδελετάκη στο 6938093504. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10 ευρώ. Θα ακολουθήσουν  και άλλες ξεναγήσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.