Το ιστολόγιο της Ενώσεως Ανδρίων στο οποίο αναρτώνται νέα, ανακοινώσεις και οτιδήποτε συμβαίνει σχετικά με την Ένωση.

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Εκδρομή στα Μετέωρα!



Η Ένωση Ανδρίων προσκαλεί το Σαββατοκύριακο 16-17 Νοεμβρίου τα μέλη και τους φίλους της σε μια χαλαρή 2ήμερη εκδρομή στα Μετέωρα. Μια εκδρομή σ' ένα τόπο από τους πιο όμορφους, ενδιαφέροντες και δημοφιλείς τόπους της Ελλάδας και όχι μόνο.

Το Σάββατο 16/11 στη διαδρομή για τα Μετέωρα θα σταματήσουμε στα Τρίκαλα, την πατρίδα του Ασκληπιού, στην καρδιά της Θεσσαλίας. Μια πόλη με μακραίωνη ιστορία, όμορφο φυσικό τοπίο, με τον Λιθαίο ποταμό να κυλά ανάμεσα της αλλά και μιά πόλη του σήμερα, ευρωπαική και περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη, πρώτη ψηφιακή πόλη της Ελλάδος.
Τις πρώτες απογευματινές ώρες θα φθάσουμε στην Καλαμπάκα στους πρόποδες των Μετεώρων, αυτού του παράδοξου γεωλογικού φαινομένου εκεί που ο άνθρωπος έγινε υπερβατικός χτίζοντας μοναστήρια στην κορυφή των βράχων που κοιτάζουν τον Θεό.

Την Κυριακή 17/11 το πρωί, όποιοι επιθυμούν, θα επισκεφθούν ένα μοναστήρι και στη συνέχεια θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής. Στην διαδρομή θα κάνουμε μια στάση στην Ελάτη, ένα από τα ομορφότερα Ελληνικά ορεινά τοπία που θυμίζει έντονα Αλπικό τοπίο.
Το κόστος ανά άτομο ανέρχεται στα 90 ευρώ και περιλαμβάνει διαδρομή διανυκτέρευση και πρωινό στο ξενοδοχείο.
Η αναχώρηση απο την Αθήνα θα γίνει το Σάββατο 16/11 στις 09.00 το πρωί από το πρώην κτίριο Μποδοσάκη (Πλ. Συντάγματος), για δε τους κατοίκους των βορείων προαστίων, στις 09.30 από την Κηφισιά (πρώην τροχονόμος).
Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε με την υπεύθυνη της εκδρομής κα Μαρία Δεδελετάκη  στο 6938093504