Το ιστολόγιο της Ενώσεως Ανδρίων στο οποίο αναρτώνται νέα, ανακοινώσεις και οτιδήποτε συμβαίνει σχετικά με την Ένωση.

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Επίσκεψη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος







Η Ένωσις Ανδρίων οργανώνει για την Δευτέρα 12 Ιουνίου επίσκεψη με ξενάγηση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).
Η ξενάγηση περιλαμβάνει περιήγηση στο πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής κτηριακό συγκρότημα, δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου Renzo Piano Building Workshop, που θα φιλοξενήσει την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (EBE), την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ), αλλά και στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κοινού, που το περιβάλλουν.

Επειδή η προς ξενάγηση ομάδα δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 25 άτομα, παρακαλούμε να επικοινωνήστε το συντομότερο δυνατόν για να δηλώσετε συμμετοχή αλλά και για περισσότερες πληροφορίες,  με την κα Μαρία Δεδελετάκη στο 6938093504.


Η έναρξη της ξενάγησης είναι προγραμματισμένη στις 18.00 ακριβώς. Η πρόσβαση από και προς στο ΚΠΙΣΝ μπορεί να γίνει είτε με ιδιωτικό αυτοκίνητο είτε με τη δωρεάν χρήση μικρού ιδιωτικού λεωφορείου (shuttle bus). Το λεωφορείο ξεκινά από το κάτω μέρος της Πλατείας Συντάγματος (στη συμβολή με την οδό Ερμού), κάνει μία στάση στον σταθμό Συγγρού-Φιξ και καταλήγει στο ΚΠΙΣΝ. Αναλυτικές πληροφορίες για την πρόσβασή σας στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα βρείτε εδώ.